Rhodohumisol en zuurminnende planten

Rhodohumisol en zuurminnende planten

De organische bodemverbeteraar SANIFLOR HUMISOL Rhodo en zuurminnende planten is de onvervangbare steun voor een harmonieuze ontwikkeling van (zuurminnende) planten met een lage pH. Deze grondverbeteraar staat garant voor een evenwichtige groei en bloei van uw planten. Planten gekweekt met heidegrond zijn vaak de mooiste struiken in uw tuin. Deze heesters hebben een geweldig kleurenpalet en een mooi gebladerte. Onder deze soort kunnen we magnolia’s, camelia’s, japanse azalea’s, rododendrons,… brengen die een heerlijke geur afgeven. De samenstelling van verschillende soorten turf, naald- en bladgrond “Sapinet” en compost van naaldhoutschors zorgt voor een luchtige en drainerende mengeling die zuur genoeg is voor de ontwikkeling van zuurminnende planten. Hierdoor kunnen ze in een voor hen zo natuurlijk mogelijke habitat groeien.

Gebruik:
  • Voor aanplanting van zuurminnende planten, heide, rhododendron, azalea, camelia, (blauwe) hortensia, erica, skimmia, ...

    Organische bodemverbeterend middel rijk aan organische grondstoffen op basis van zwartveen, naald- en bladgrond, compost van naaldhoutschors, witveen en samengestelde organische bodemverbeteraar.

 


 

Back to top