Humisol Sierplanten

Humisol Sierplanten

Een vlotte inworteling is primordiaal voor een geslaagde aanplanting. Bijgevolg, is het noodzakelijk om een hoog gehalte aan organisch materiaal te verkrijgen om een gezonde groei te garanderen. Het organisch materiaal zorgt voor verschillende factoren: ze bevordert de activiteit van het bodemleven, zorgt voor een snelle inworteling en luchtige grond. Humisol “Siertuin” is een BIO organisch bodemverbeterend middel rijk aan organische stof speciaal samengesteld voor een geslaagde inplanting. Dit organisch materiaal vervult verscheidene rollen: ze verbetert de grondstructuur, zorgt voor een goede ontwikkeling van het wortelstelsel en verzekert een luchtige grond. De opvulling van het plantgat met een mengeling van Humisol “Siertuin” en tuinaarde is de ideale manier voor een vlotte inworteling en een goede groeistart. De aangepaste samenstelling met toevoeging van organische stoffen op basis van bacteriën en schimmels, verzekeren een humusrijke en goed verluchte bodem. Deze grond stimuleert het microbieel leven en optimaliseert de groei van gezonde en sterke planten.

Gebruik:
  • Voor het stekken, planten en beschermen van de grond.

    Gemengd organisch bodemverbeterend middel rijk aan organisch stof op basis van zwartveen, gecomposteerd naaldboomschors, groencompost, witveen en organisch gemengd
    bodemverbeterend middel.

    Dit organisch bodemverbeterend middel is uitsluitend samengesteld met grondstoffen toegelaten in de Biologische landbouw en bevat geen enkel chemisch bestanddeel – conform het reglement CE-834/2007 – en goedgekeurd door BLIK, keurings- en certifiëringsorganisatie.

 


 

 

Back to top