Humisol Moestuin

Humisol Moestuin

Om uw moestuin, groenten en fruit te onderhouden moet de bodemkwaliteit verbeteren waarin ze groeien zodat ze kunnen weerstaan aan ziekten, ongedierte en klimatologische omstandigheden. De bodemvruchtbaarheid verbeteren is vooral zorgen voor meer biologisch leven. Humisol “Moestuin” is de grootste bondgenoot van planten en tuinier want het speelt een cruciale rol in de bodemverbetering. Humisol “Moestuin” is een BIO organisch bodemverbeterend middel dat zorgt voor een perfecte bodemstructuur zowel in serre als in de moestuin. De aangepaste samenstelling met toevoeging van organische stoffen op basis van bacteriën en schimmels, verzekeren een humusrijke en goed verluchte bodem. Deze grond stimuleert het microbieel leven en optimaliseert de groei van gezonde en sterke planten.

Gebruik:
  • In de moestuin, serre of bij herbeplanting.

    Gemengd organisch bodemverbeterend middel rijk aan organische stof op basis van zwartveen, gecomposteerde naaldboomschors, groencompost, witveen en gemengd organisch middel

    Dit organisch bodemverbeterend middel is uitsluitend samengesteld met grondstoffen toegelaten in de Biologische landbouw en bevat geen enkel chemisch bestanddeel – conform het reglement CE-834/2007- en goedgekeurd door BLIK, keurings-en certifiëringsorganisatie.

 


 

 

Back to top